Samarbejde

Klimatek er langt mere end konkurrencedygtige priser. Vi lægger vægt på et godt samarbejde med kunderne. Derfor stiller vi også en række spørgsmål, inden vi igangsætter en produktion eller levering – ikke for at irritere, men for klart at definere og afdække den aktuelle opgave - også kaldet forventningsafstemning.

På den måde kan vi sikre den helt rigtige løsningsmodel.

Vi vil have det godt med vores kunder, samarbejdspartnere, leverandører, med hinanden og med firmaet – det trives vi bedst ved.

 

Citater fra kunder

"Klimatek er en stærk partner – også til store, specielle løsninger. Flot dokumentation, innovative løsninger, virkelig loyal leverandør med dejlige medarbejdere."

bwscMorten Hagn-Meincke, Mechanical Engineer - BWSC

 

"Klimatek har været en god og pålidelig leverandør af emhætter, spjæld, riste osv., som der har været brug for i de projekter, jeg har arbejdet med. Altid venlig, troværdig rådgivning og stor fleksibilitet i opgaveløsning."

ib-andersen-40-hoejJohn Dohn, Afdelingsleder - Ib Andersen

 

"Siden PRO-TEC Vinduers start i 1993, har vi sat pris på Klimateks service og tekniske rådgivning. Klimatek hjælper altid, når situationen strammer til, og de udbedrer fejl og mangler hurtigt – uanset hvordan fejlen er opstået."

Logo-Protec-vinduer-60-hoejCharlotte Flyesberg, Indkøbsassistent - Pro-tec vinduer